Ervaringen ‘De Loper’


84, en weer pijn vrij lopen

Na een jaar van heel veel pijn en steeds krommer en slechter gaan lopen, kwam ik uiteindelijk via een kennis bij ‘De Loper’ En wat ik mijn 84 jaren niet meer had durven hopen is gebeurd. Ik ben helemaal zonder pijn en loop nagenoeg weer rechtop en kan weer boodschappen doen met mijn dochter geweldig. Ik zal het dan ook bij iedereen aanraden.

Met vriendelijke groeten,
Mvr. Smits, 84

De aanpassingen die u aanbracht, geven mijn vrouw en mij zoveel pijn vermindering 
Wij willen u nogmaals danken voor de zooltjes. De aanpassingen die u aanbracht, geven mijn vrouw en mij zoveel pijn vermindering dat wij vonden dit nogmaals kenbaar te maken met dit kaartje.

Tevens hopen wij in de toekomst nog regelmatig gebruik te mogen maken van uw deskundigheid.

Met vriendelijke groeten,
Mvr. Postema

Ik kan mijn werk nu weer goed doen
Na plm 33 jaar met veel pijn in mijn voeten en rug te hebben gelopen, kwam ik via mijn huisarts bij u terecht. U gaf aan dat u nog nooit zulke slechte voeten had gezien, het zou een hele klus worden, maar u gaf aan dat ook wel als een uitdaging te zien, om het voor elkaar te krijgen, nu drie maanden later ben ik al voor 70% van mijn klachten kwijt, ik ben zeer tevreden.

Ik kan mijn werk nu weer goed doen, de overige 30% gaat ook wel over daar ben ik van overtuigd. Gezien het resultaat tot nu toe.

Rest mij nu u en de mensen die mijn zolen hebben gemaakt hartelijk te bedanken, want ik heb gezien dat het zeer professioneel werk is wat jullie hebben gedaan, ik kan het iedereen aanbevelen, ik ga zeker reclame maken.

Hartelijk bedankt en de vriendelijke groeten,
Hr. J. Noordijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *