Behandelingen

Het individueel aanmeten en vervaardigen van dunne correctiezolen en voetbedden om klachten aan; ‘Voet, Enkel, Knie, Heup en Rug‘ te verhelpen en de houding te corrigeren.

Het individueel aanmeten en vervaardigen van sportzolen voor  een efficiëntere afwikkeling in de voet en het realiseren van een beter gangbeeld en het en voorkomen van blessures.

Medical Taping, een manier van inzwachtelen van de voet of enkel na een sportblessure of een klacht om te stabiliseren of immobiliseren.

Verschillende Ortheses maken wij om afwijkende teenstanden te corrigeren of drukplekken vrij te leggen.

Schoenaanpassingen aan de normale schoen, indien nodig om correctiezolen nog meer rendement te geven en waar nodig de schoen te repareren.

Screening, het opmeten en beoordelen van de voetconditie om te adviseren en te helpen bij reuma, diabetes en atrose, omdat de voet veel te verduren heeft des te meer bij deze aandoeningen.

Advies over al uw voet en houding klachten met mogelijkheden tot adviseren en doorverwijzen naar  andere disciplines voor een sneller resultaat en behandeling van uw klachten zoals fysiotherapie, chiropractie of pedicure. Schoenadvies voor confectieschoenen en second opinion voor uw eventuele orthopedische schoenen en zolen, vaak kan een normale schoen met een op maat gemaakt voetbed klachten verhelpen en voorkomen en vervangen ze de bestaande grove schoenen en zolen.

Voor meer info: T.010-4710365