Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Woody.

Ik ben een therapeutische slipper of sandaal die naar uw voet wordt aangemeten en geheel naar uw smaak te customizen is. Tevens kan er een eventuele correctie, element of een hakverhoging worden verwerkt zonder dat dit te zien is. Ik ben er in verschillende kleuren en modellen en zo te combineren dat u een uniek exemplaar kan samenstellen.

Ik ben vervaardigd van kwalitatief materiaal en goed te repareren waardoor ik meerdere jaren mee ga.

In de zomer loopt u niet graag op schoenen, maar het gebruik van een normale slipper geeft vaak voetklachten. Door het gebruik van een Woody slipper of sandaal heeft u geen last meer van voet klachten in de zomer.

Geniet van uw zomer en trek mij maar lekker aan!

En vergeet niet… ZONDER JE VOETEN KOM JE NERGENS!

De groeten van Woody en hopelijk tot gauw!

U kunt ook bellen voor een afspraak in Schiedam of Pijancker Tel:010 4710365

No products found which match your selection.